Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Accu IdeaPad B40-30 Lenovo Laptop Professioneel en Goedkoopste (2200mAh 14.4V)

Deze Accu Lenovo G70-70 is de beste keuze voor uw Lenovo G70-70 laptop. De accu levert een spanning van 14.4V en heeft een maximale capaciteit van . De accu heeft cellen. Hierdoor kunt u lang onafhankelijk van de netstroom gebruik maken van uw laptop.

De Accu Lenovo Ideapad b40-30 laptop is net wat u zou verwachten van een business georiënteerde laptop. Niets bijzonders, gewoon een duidelijke zwarte kunststof laptop met een scherm en een toetsenbord. De plastic aan de buitenkant van de X270 is mat zwart met een anti-slip afwerking. Hoewel gemaakt van plastic, heeft het lichaam van de X270 nog steeds een stevige feel to it. En op gewoon 2.9 lbs, zou het ideaal voor gebruikers die onderweg bent of gewoon behoefte aan een laptop heen en weer elke dag trek.

Binnen vindt u een toetsenbord dat is zeer comfortabel te gebruiken. Er is een TrackPad en een vingerafdruk-scanner gebruikt voor inloggen op uw X270. Lenovo touts die moet u vergeet uw inlogwachtwoord; u kan inloggen op uw X270 met behulp van de vingerafdrukscanner. Dat is een functie die ik weet zeker dat wij allemaal graag op één punt in ons leven hebben gehad. De X270 heeft 1 USB-C, 2 x USB 3.0, een HDMI-, een RJ45, een hoofdtelefoon/microfoon combo-aansluiting en u kunt ook een smartcard-lezer als optie krijgen. Het ontwerp is utilitair maar functionele die houdt in overeenstemming met wat de ThinkPad-reeks is alles over.

Schermresolutie van de Accu Lenovo Ideapad b40-45 is 1920 × 1080 met een schermgrootte van 12,5 inch. Het scherm is helder, de tekst is duidelijk, en helderheid instelbaar van donkergrijs tot zeer helder is. Het scherm is anti-schittering, die ik op de proef door zittend voor een raam op een zonnige dag. Hieronder ziet u een foto die ik vond van het scherm in direct zonlicht. Zelfs onder deze omstandigheden bleef het scherm zichtbaar. Ik was in staat om door te gaan met behulp van de X270 zonder enige problemen zien het scherm. Kijkhoeken zijn ook erg goed op de X270; Ik was nog in staat om te lezen van de tekst op het scherm op over een hoek van 70 graden. Gezien het feit dat dit is een business georiënteerde machine, zijn er waarschijnlijk niet een heleboel video kijken gaande. Maar indien de gelegenheid zich voordoet, het scherm een goede baan behandeling van entertainment-stijl video zoals Netflix en YouTube heeft.

De Lenovo ThinkPad X 270 die we ontvangen kwam met Windows 10 Pro. Bent u gewoon een typische thuisgebruiker doen sommige web surfen met behulp van MS Office en een occasionele spelletje solitaire spelen, nodig u waarschijnlijk niet Windows 10 Pro. De proversie heeft meer beveiligingsfuncties zoals Windows informatiebescherming, Bitlocker, evenals Windows Store voor Business en Windows Update for Business. Lenovo maakt vele andere consument niveau machines die kunnen het handiger zijn een thuisgebruiker een beetje beter. De Accu Lenovo Ideapad b40-70 komt met een beetje bloatware geïnstalleerd, zoals Sling, Skype, en een scala aan spellen. Het zou leuk zijn om gewoon wat u nodig hebt om uit te voeren van de computer voorgeïnstalleerd en misschien kan de gebruiker om te kiezen wat ze willen opnemen. Dit is een praktijk die uniek zijn voor Lenovo niet als meeste PC makers de neiging op te nemen van de softwarepartners die kosten helpen laag blijven.

De Accu Lenovo Ideapad b50 die we bezien kwam uitgerust met een Intel Core i7, groot voor het feit dat meerdere toepassingen openen op hetzelfde moment. De geïntegreerde grafische kaart Intel HD 620 Beperk alle spel afspelen games die veel vraag leg niet op de GPU. Met andere woorden, bent u waarschijnlijk niet zal te spelen Crysis op dit ding. Er is geen touchscreen beschikbaar op de X270, maar u kunt de cursor rond het scherm met het TrackPad en de TrackPoint manoeuvreren. Het TrackPad kunt u verplaatsen van de cursor, alsmede één en dubbelklik. Ik had problemen zoals het was zeer gevoelig en ik vond mezelf openen van apps die ik niet van plan om herhaaldelijk gebruik van het stuurvlak. Mijn kinderen, aan de andere kant, had geen problemen met de TrackPad, ik denk dat het moet gewoon mijn grote, onhandige vingers die mij problemen werden veroorzaakt.

batterij voor Lenovo IdeaPad B40-30

Laptop Accu Lenovo : http://www.kopenaccu.com/lenovo.html

De Camera op de Lenovo ThinkPad X 270 is niets die de camera op een iPhone of een Android apparaat vervangen zal. Op 720p kan de afbeelding is een beetje korrelig en zelfs wazig als bedrijf van de X270 tot een foto te nemen. Ik denk dat de camera zou meest nuttig zijn bij het gebruik van Skype of Google Hangouts of andere conferentie type software. Toch, de foto is niet de grootste maar niet veel webcams zijn.

De Lenovo ThinkPad X 270 heeft een geadverteerde batterij levensduur van een ongelooflijke 21 uur. Ik heb niet testen van de X270 voor 21 uur lang, maar na 10 uur voor gemengd gebruik, waaronder meestal web surfen, sommige speeltijd, een paar video's en een beetje van het luisteren naar muziek, de levensduur van de batterij is nog steeds op 49%. Ik heb de helderheid tot ongeveer 75% voor deze hele tijd. Levensduur van de batterij hangt af van uw individueel gebruik.

De Lenovo ThinkPad X 270 wordt gefactureerd als een zakelijke laptop, maar natuurlijk kan worden gebruikt in het huis eveneens. De CPU op onze eenheid meer dan krachtig genoeg voor om het even wat u gooien, is gewoon niet vragen de GPU te doen elke serieuze gaming. Het scherm is helder en schittering gratis, het touchpad is zeer responsief en de levensduur van de batterij is voorbeeldig. Al met al, zou ik zeggen dat de X270 is een geweldige optie als u behoefte aan een krachtpatser laptop dat is licht en draagbaar.

Les commentaires sont fermés.