Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Accu voor Asus A552M Laagste Prijs (44Wh 14.4V)

Deze Accu Asus A32-N61 replacement accu van hoogwaardige kwaliteit is de voordeligste keuze voor uw vervanging van uw Asus A32-N61 laptop accu. Met Samsung energiecellen van hoge kwaliteit en conform de strengste kwaliteitseisen, is deze Asus accu zowel voordelig als kwalitatief hoogstaand.

De fabrikant Accu Asus a450ld verkoopt veel van laptops. Vrij goed gesegmenteerd, is haar aanbod rijk en volledig zijn, variërend van de tiny Netbook (Eeebook) tot de enorme configuraties voor spelers, de Cabrio of bekeerlingen, erg in de mode in de afgelopen jaren doormaakt. De machines worden gegeven van verwijzingen niet identificeerbaar door een lambda-koper, een beetje zoals Acer (Is dit een Taiwanese functie?). Om u te helpen, zullen wij bekijken de verschillende bereiken, variërend van de minst geavanceerde naar de meest efficiënte modellen.

Verschillende Eeebook referenties zijn beschikbaar voor verkoop bij ASUS: e202 (11,6 inch), e402 (14 inch) en nieuwere 205 / x (11,6 inch). In tegenstelling tot de eerste twee verwijzingen met Intel Celeron-processors beschikken de laatste twee modellen over een Intel Atom processor 1.33/1.83 GHz en 1.44/1.84 GHz, respectievelijk. Deze minimalistische configuraties, om aan te bieden van de laagste mogelijke tarief, hebben een vrij aantrekkelijke omhulling van kunststof en een verminderde verbinding met twee USB-poorten (inclusief een USB 3.0 voor x), een microSD geheugenkaartlezer en een micro HDMI-connector. Positief punt, een eenjarig abonnement op de Microsoft Office 365 Suite is inbegrepen in de prijs.

De test van de Accu Asus a552e , uitgevoerd door onze collega's van de site Laptopmag stelt een uitstekende autonomie, van 12 uur. Als we aan die een gewicht van slechts 1 kg toevoegen, is de machine zeer geschikt voor regelmatige bewegingen en lange werksessies. Dit alles is perfect voor studenten! Het scherm van de machine heeft eervolle prestaties, voldoende om te werken en Bekijk video's. Kleine flats, de plaat van de LCD is glanzend (reflecties kunnen belemmeren) en het chassis heeft een sterke neiging om te houden van de vingerafdrukken. Voor de rest volstaan de bescheiden processor en zijn 2 GB van opslageenheid eenvoudige taken uit te voeren.

Aan de kant van Asus zijn machines onder Chrome OS alleen beschikbaar in 11,6 (C200 modellen) en 13,3 inch (c300). Ze hebben 2 of 4 GB van geheugen, 16 of 32 GB aan opslagruimte en afbeeldingen weergeven in 1 366 x 768 pixels. Een van de nieuwste modellen, de c201, is uitgerust met een Rockchip chip (RK-3288), terwijl de anderen een chip van Intel Celeron N3060 hebben. De Rockchip component op een hogere Basisfrequentie (1.8 GHz versus 1.6 GHz voor de Celeron) en heeft vier cores (2 alleen voor de Celeron), waardoor het efficiënter in multitasking-modus.

Zeer licht (1 kg) en zeer betaalbaar, de Accu Asus a552ea zijn meestal ook zeer blijvende. Ze kunnen werken tussen 8h30m (Zie de test van de c202 van onze collega's op de site van Laptopmag) en 11-12 h (voor de c201). Aan de andere kant, is hun toetsenbord zeer bevredigend, met name van belang voor minimalistische machines aanpakken van studenten. Aan de andere kant, biedt hun glanzende scherm slechts zeer bescheiden optredens.

In het scala van de transformer book samengebracht Accu Asus a552m twee types van machines. Die in een echte tablet, dankzij een verwisselbaar toetsenbord veranderen kan. En die kan worden gebruikt als een tablet, maar door het wisselen van het toetsenbord tot 360 graden. De laatste heten Transformer Book flip en hun technische naslaginformatie begint met de letters TP, tegen slechts T voor de eerste. In de afgelopen paar jaar, deze machines hebben omgevormd tot vier schermformaten (10.1 '', 11.6", 12,5"en 13.3 ''). Vandaag, het boek van de transformator gevonden uitverkoop zijn modellen van 10.1 inch (T100/T100 chi) en 12,5 inches (T300 chi). De transformer book flip is voornamelijk in de versie van 11,6 inch (TP200).

Accu Asus A41-X550A

Accu Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Andere modellen hebben onlangs aangekondigd: converteren 3 en 3 Pro (12.6 inch), evenals de transformator mini (10.1 inch). De transformatie 3 profiteren van vele interessante apparatuur: Fingerprint reader, definitie van 2 880 x 1 920 pixels, havens USB 3.1 type C en Thunderbolt 3, 13 megapixel foto sensor en zelfs een verlicht toetsenbord voor de pro 3.

Volgens de site van Laptopmag biedt de T100 uitstekende autonomie van bijna 12.30 uur. Maar haar IPs scherm blijkt te zijn een beetje helder, terwijl de touchpad van de machine soms recalcitrant is. De T300 Chi, ondertussen, is minder duurzaam (ongeveer 7 uur) en integreert alleen micro USB en micro HDMI-poorten, ondanks de grotere afmetingen. Ten slotte is de transformatie boek klep (model 13,3 inch) doet goed ondanks een beperkte autonomie, iets hoger dan 6 h en een te weinig heldere scherm. Het ontwerp van het aluminium chassis, zijn 3 USB-poorten en de snellere processor opgeslagen.

Les commentaires sont fermés.