Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Nieuw Accu voor Lenovo 01AV427

Deze Accu Lenovo ThinkPad T410s bevat geavanceerde elektronische componenten en is getest volgens de zeer strikte normen van de CE. De batterij bevat een chip die overbelasting en kortsluiting voorkomt. In aanvulling op deze de Lenovo ThinkPad T410s batterij is samengesteld uit goede kwaliteit ccellules die niet lijden aan een ' Memory effect '.

Accu Lenovo L14M4P23 zal binnenkort lanceren een nieuwe, compacte entry-level notebook met de IdeaPad yoga 330, die zal worden uitgerust met chips van de nieuwe Intel Pentium Silver en Celeron-serie op basis van de "Gemini Lake" architectuur voor de eerste keer. Het apparaat is een 11,6-inch notebook die opmerkelijk goed is uitgerust in termen van geheugen.

De Lenovo yoga 330-11IGM zal worden uitgerust met een 11,6 inch touchscreen dat werkt met 1366x768 pixels en heeft een mat oppervlak. In tegenstelling tot de meeste Touch-enabled apparaten, zal de yoga 330 dus niet zo veel glans en moet daarom meer geschikt voor gebruik buitenshuis. Het lijkt erop dat Stylus ondersteuning is niet bedoeld.

Onder de kap is de huidige Intel-technologie in de vorm van de Intel Pentium Silver N5000, die met vier x86 cores biedt een basis klok van 1,1 gigahertz en een maximale boost frequentie van 2,7 GHz. Accu Lenovo 01AV425 Meer gunstige modellen krijgen de Intel Celeron N4000, die met zijn twee kernen biedt ook 1,1 GHz basis klok, maar bereikt slechts 2,6 GHz burst Clock.

De economische chips zijn geïnstalleerd fanless en worden gebruikt in combinatie met twee, vier of acht gigabyte RAM-geheugen. Afhankelijk van het model, Lenovo omvat ook ofwel 32, 64 of 128 GB EMMC geheugenmodules of een 256 GB SATA SSD. Dus als je koopt de yoga 330-11IGM in een van de goedkopere versies, kan het mogelijk zijn om te upgraden met de hand met een SATA SSD, maar het is nog steeds open of de SATA-slot is ook beschikbaar met de entry-level varianten op het moederbord.

Accu Lenovo 01AV426 mist de yoga 330-11IGM, die verschijnt ook elders als Lenovo Flex 6-11IGM, plus een enkele VGA webcam, AC WLAN en Bluetooth 4,2 ondersteuning. De verbindingen zijn genereus, want er is een USB-3,0-en een USB-2,0-poort, een USB-type-C-poort, een HDMI-uitgang en een full-size SD-kaartlezer-de laatste is bijna uitgestorven vandaag.

De batterij van de Lenovo yoga 330-11IGM is zeer goed afgemeten met 36 Watt uur voor de grootte van het apparaat en moet voldoende zijn voor een periode van ongeveer zes uur in het dagelijks leven. Als het besturingssysteem draait op de 1,25 kilogram zwaar en bijna 18 millimeter dik 11,6-inch notebook met volledig liggende display Windows 10, die hier wordt gebruikt in de Home-versie-en niet als Windows 10 s.

Ik kan beginnen met een beetje ongewoon-als de vermelding op de Accu Lenovo 01AV427 laptop. Niet veel dat de fabrikant nog steeds gelooft in de Tablet markt. Een van de redenen voor dit fenomeen is het feit dat meer en meer gebruikers kiezen voor een 2-in-1 laptop voor hun opvolger. Kijkend naar dergelijke modellen als de Lenovo yoga 330, het is niet verwonderlijk voor mij-2 in 1 laptop heeft veel meer toepassingen.

Deze Lenovo model, dat is de belangrijkste protagonist van dit item, is een goedkope laptop. Dit geeft een zeer eerste blik op de specificatie. Het scherm heeft 11,6 centimeter en HD-resolutie-en het is de laagste-shelf domein. Op zijn verdediging kun je schrijven op de meeste, dat is mat. Natuurlijk is het ook gedraaid door 360 graden naar de Tablet-modus, zoals in de alle modellen van de yoga-serie.

Onder de motorkap vinden we de nieuwste generatie van Intel cpu's-Hoewel uiteraard zijn er geen kernfamilie lay-outs. Accu Lenovo 01AV428 We hebben Intel Pentium Silver, een Quad-Core processor, 1,1 GHz Core Clock (tot 2,7 GHz in Boost-modus). Helaas, deze processor zal alleen naar de duurste versie-de kopers zijn goedkoper om tevreden te zijn met het systeem Intel Celeron N4000, die slechts twee cores biedt.

Voor troost zou ik daaraan willen toevoegen dat, ongeacht de geselecteerde Accu Lenovo SB10K97581 en zo zal worden passief gekoeld. Afhankelijk van de capacitieve variant (32, 64 128 GB EMMC of 256 GB SATA) zal de gebruiker 2, 4 of zelfs 8 GB RAM geheugen ontvangen. Dat is een goed resultaat, net als een simpele laptop. Nogal wat zijn ook havens-USB 2,0, USB 3,0, USB-C, HDMI-poort en een geheugenkaartlezer is een partij als op een 11-inch laptop.

De batterij is genoeg voor 6 uur werk uit de buurt van het stopcontact. Echter, dit is niet de meest compacte laptop op de markt-18 millimeter dik en 1,25 kilogram gewicht is nogal een beetje zoals voor een dergelijke kleine apparatuur. Dit is echter de enige van mijn pleidooien voor Lenovo yoga 330. Voor nu, we weten niet de exacte prijs, maar het mag niet meer bedragen dan 500 dollar. En dit bedrag zal zeker de moeite waard om te besteden aan hem.

Les commentaires sont fermés.