Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Accu Asus f454la hoogwaardige kwaliteit kopen

Deze gloed nieuwe Accu Asus A32N1405 vervanging laptopbatterij beschikt over lithium-ion cellen. Li-Ion batterij technologie inschakelen vertraging langer uitvoeren met minder gewicht.

Accu Asus f41ld lanceert een nieuwe, krachtige, 17-inch Full HD anti-glare Ultrabook in Frankrijk dat draait op Windows 10 en wordt weergegeven op minder dan 1500 euro, de Asus N705UD (90NB0GA1-M01830). Het bevat een nieuwste Kaby Lake vernieuwen generatie Quad Core i7-processor, een goede hoeveelheid RAM, een hybride opslagoplossing voor dedicated SSD en grote capaciteit harde schijf, een dedicated NVIDIA Pascal GTX grafische kaart 4 GB met Optimus-technologie, een verlichte gewijd Retro chiclet toetsenbord, een biometrische lezer of een verbinding USB 3.1 Type-C.

De Asus N705UD (90NB0GA1-M01830) is gericht op degenen die wensen te investeren in een 17-inch-laptop voor veelzijdig, maar toch compact.

De inhoud van zijn gewicht en zijn compactheid plaatsen in de clan van Ultrabooks die nog steeds vrij zeldzaam is voor een 17-inch.

Voor dat alles, levert het goede algemene prestaties dankzij de goede hoeveelheid RAM, 16 GB hoger dan het gemiddelde en zijn nieuwste generatie processor lage stroomverbruik Kaby Lake vernieuwen Quad Core i7-8550U. Dit laatste is efficiënter dan een low-power Core i7 Kaby meer onder de multicore-toepassingen.

De geïntegreerde SSD participeert in het maken van deze Accu Asus f430ld computer goed responsieve en vloeiende te gebruiken. Met haar 128 GB gastheren de SSD zowel het OS als de grote software/spelen. Goed punt, het vergezeld gaat van een harde schijf met een belangrijke capaciteit van 1000 GB huis als een bonus van meerdere software en bestanden.

Deze Ultrabook is ook kundig voor stormloop een heleboel spelletjes dankzij haar speciale GeForce GTX 1050 versie 4 GB dedicated kaart, en dit voor het moment dat we toestemming tot aanpassingen onder de meest veeleisende titels in grafische bronnen om een goede Jo Uabilité.

In de praktijk is de Accu Asus f455la aangevraagde door NVIDIA Optimus aan boord technologie als het gaat om het uitvoeren van grafische behandelingen beschouwd als te zwaar voor de Intel UHD 620 geïntegreerd met de Core i7 die, ondanks zijn bescheiden prestaties, heeft het voorrecht tot Maximum door Optimus. Het lage energieverbruik bevordert inderdaad autonomie. Dientengevolge, afhankelijk van de behoeften schakelt Optimus automatisch en in real time tussen de Intel UHD 620 en de GeForce GTX 1050, beide natuurlijk zodat horloge foto's en video's.

Met de 16/9e opmaak en Full HD-definitie leent het scherm zich goed voor het afspelen van video's en meer in het algemeen naar high-definition inhoud. Dankzij zijn ontspiegeld behandeling biedt het scherm ook een betere zichtbaarheid dan een lichte plaat in een lichte omgeving. Blijft de vraag of de plaat IPS of niet is, die belangrijke verticale en horizontale hoeken van visie, alsook een nauwkeurigere colorimetrie dan het gemiddelde zou garanderen.

De voordelen van deze Accu Asus f454la in alle gevallen van een retro verlichtingssysteem van de sleutels van de chiclet toetsenbord te onderscheiden ze correct in de schemering, alsmede een biometrische lezer die compatibel is met Windows Hello te identificeren gemakkelijk en snel op de been.

Tot slot, de geïntegreerde aansluiting is goed, met inbegrip van 1 USB 3.1 Type-C, modules Bluetooth 4.1 en Wi-Fi AC om te communiceren en draadloos, Ethernet- en audio-poorten, een HDMI-video-uitgang nuttig om gemakkelijk deze PC aansluiten op een TV door voorbeeld evenals 3 USB alle compatibel met zowel USB 2.0 en USB 3.0, USB 3.0 zorgt voor overdrachten tot 10 keer sneller dan in de USB2.0 als een aan een apparaat USB 3.0 pluggen.

Als Accu Asus f454ld werd uitgedaagd om na te gaan van de grote of naar huis gaan met de nieuwste gaming laptop, koos het zeker eerstgenoemde. Alles over het bedrijf nieuwe ROG GL703 laptop is groot, van de grootte van de 17.3-inch beeldscherm aan de $3,499 prijskaartje.

De prijs is waarschijnlijk veel mensen afschrikken, en de resolutie van Full HD 1080 p (1920 x 1080) helpen rechtvaardigen de MSRP. Het is echter een kwalitatief hoogwaardige ISP paneel met een snelle 144Hz refresh rate en Nvidia G-Sync ondersteuning.

ASUS voorzien deze laptop met een 7e generatie Core i7-7820HK-processor die komt overklokt "tot 4.3 GHz," die naar de boost-klok verwijst. Bij voorraad instellingen heeft deze 4-core/8-thread CPU een 2.9GHz basis klok en 3.9GHz boost klok.

De discrete Accu Asus f455lab met 8GB GDDR5X geheugen is ook goosed te raken van een maximale kloksnelheid van 1, 974MHz, dus Asus is het knijpen van elk beetje van prestaties uit de volgende onderdelen op een verantwoorde manier mogelijk. Er is waarschijnlijk hoofdruimte hoger gaan op beide componenten, maar gaan noten met overclocks op een laptop is een surefire manier om instabiliteit.

Om te houden de onderdelen koel, Asus maakt gebruik van een "anti-stof koeling (ADC)"-systeem dat is ontworpen om uit te werpen stof en vuil deeltjes door twee speciale tunnels. De GL703 maakt ook gebruik van twee 12V dual-outlet fans die 20 procent sneller draaien en luchtstroom te verbeteren door maximaal 42,5 procent ten opzichte van de ventilators van de 5V, volgens Asus.

Accu voor Asus C21N1401

"De koelribben meten slechts 0,1 mm dunne — de helft van de dikte van regelmatige vinnen. Deze ultradunne ontwerp ingeschakeld ROG ingenieurs om toe te voegen meer vinnen te verhogen van de totale oppervlakte voor warmteafvoer met 16 procent, terwijl het verlaten van een grotere kloof tussen lamellen te verminderen van luchtweerstand met 7 procent.

"Een unieke heat-pipe-ontwerp koelt de CPU en de GPU onafhankelijk Voorkom thermische throttling, en houdt van chipset macht component temperaturen lager dan 80C verlengen levensduur van de component te verhogen stabiliteit van het systeem."

Over te gaan, is de GL703 geladen met 32GB DDR4-2800 RAM, twee 256 GB M.2 PCIe SSD's in RAID 0, en een 1TB harde schijf (5.400 RPM) geconfigureerd.

De rest van de spec sheet is vrij standaard — de laptop heeft 802.11ac Wi-Fi en Bluetooth 4.2 voor draadloze connectiviteit, mini DisplayPort 1.4-uitgangen (één), vier USB 3.0-poorten, een USB 3.1 Type-C poort en HDMI 2.0, een GbE LAN-poort, twee audio-aansluitingen, een Kensington-slot , en een geheugenkaartlezer.

Audio wordt geserveerd door een paar van 3W luidsprekers, aangedreven door een ESS Sabre DAC, en de toetsen functies met 2.2mm afstand reizen met RGB-achtergrondverlichting en speciaal gemarkeerde WASD-toetsen.

http://saloona.co.il/kopenaccu/?p=36

http://kopenaccunl.blogfree.biz/note/276170/accu-asus-a455la-4775mah-76v-laptop.html

http://kopenaccu.centres-sociaux.fr/2017/11/03/laptop-accu-voor-asus-c21n1401

Les commentaires sont fermés.