Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Accu Asus K75DE

De Asus K75DE Accu maakt gebruik van hoge kwaliteit cellen voor hogere prestaties, een langere levensduur en meer betrouwbaarheid. De ingebouwde bescherming circuit zorgt voor zowel veiligheid, stabiliteit, snel opladen en een laag stroomverbruik voor uw apparaat.

De Accu Asus K75DE is een 15-inch notebook PC die momenteel wordt bevorderd voor 564 euro in Windows 10. Ontworpen voor veelzijdig gebruik, het beschikt over een goede hoeveelheid RAM-geheugen, een dedicated NVIDIA grafische kaart met Optimus-technologie, een low-power Kaby Lake Core i3 processor, een harde schijf met een aanzienlijke capaciteit, en een USB 3.1 type-C-verbinding. Het wordt geleverd met een tas en een muis.

De ASUS VivoBook X542UR-GO216TB is een Classic-sized laptop voor veelzijdig gebruik.

Bovendien, deze computer profiteert van een goede hoeveelheid van hoger-dan-gemiddelde 8GB RAM, en is zeer waardevol in multi-tasking, vooral omdat het schouders een processor met zijn grenzen onder veeleisende CPU-toepassingen, de Kaby Lake Bass verbruik Core i3-7100U.

Dit duo levert in de praktijk goede prestaties in het dagelijks gebruik. Accu Asus K75V Het wordt ondersteund met grafische verwerking door de Intel HD 620 oplossing gehuisvest in de Core i3, maar ook de dedicated GeForce 930MX kaart.
Het is de NVIDIA Optimus technologie die schakelt automatisch en in real-time tussen de twee, afhankelijk van de behoeften.

Om de autonomie te bevorderen, de Intel HD 620 is het best de voorkeur van Optimus ondanks zijn bescheiden prestaties als gevolg van het verminderde energieverbruik.

Optimus activeert de GeForce 930MX, geschikt voor het ondersteunen van Accu Asus A45 laag-gulzige games, als het gaat om het runnen van grafische behandelingen geacht te zwaar voor de Intel HD 620. Natuurlijk, beide toestaan om Foto's en Video's te bekijken.

Het scherm keurt ook een 16/9e formaat goed dat zich aan dit gebruik leent, een klassieke eigenschap in het beeld van zijn definitie van 1366x768 en zijn briljante behandeling onderworpen aan bezinningen die de kleuren versterkt.

Accu Asus K75VD Als voor de geïntegreerde verbinding, is het goed, met inbegrip van een USB 3.1 type-C, HDMI en VGA-video-uitgangen nuttig als u overweegt het aansluiten van deze PC op een monitor of TV bijvoorbeeld, Wi-Fi draadloze modules AC en Bluetooth 4.1 voor verbindingen en communicatie naar D Istances, audio-en Ethernet-poorten zonder te vergeten 3 USB alle compatibel met zowel USB 3.0 als USB 2.0, USB 3.0 garandeert snellere overdrachten dan in USB 2.0 als een USB 3.0-apparaat is aangesloten.

ASUS heeft aangekondigd een nieuwe toevoeging aan zijn indrukwekkende lineup van gaming monitoren. Accu Asus K75VJ De nieuwe MG248QE ontbreekt de branding van de Republiek van Gamers (ROG) maar nog steeds biedt tal van gaming-georiënteerde functies en zit verwachte voor zitten zeer betaalbaar ook.

Terwijl het bedrijf is niet enkel nog tarifering en beschikbaarheid info geopenbaard, verwacht wordt dat de monitor zal de detailhandel voor ongeveer $250 (Rs.16,240 CA) in de Amerikaanse markt. Het valt nog te bezien als Accu Asus K75VM tot de Indiase markt brengt.

De MG248QE beschikt over een 24-inch TN-paneel met 1920 x 1080 Full HD resolutie en de helderheid van een piek van 350 neten. ASUS beweert het deelvenster biedt 170 graden verticaal en 160 graden horizontale kijkhoeken en beschikt over een "ASUS Smart Contrast Ratio" van 100000000:1. Over te gaan tot de meer interessante getallen, is het paneel een hoge vernieuwingssnelheid van 144 Hz en een responstijd (GTG) van 1ms. Dankzij de hoge vernieuwingsfrequentie en de snelle responstijd is de MG248QE een ideale keuze voor snelle spellen. De monitor is tevens voorzien van AMD FreeSync-ondersteuning en ASUS Extreme lage Motion Blur technologie die helpt gladder beweging prestaties leveren. Net als andere moderne gaming monitoren komt de MG248QE een flikkervrij achtergrondverlichting en Ultra-Low blauw licht technologie met TÜV Rheinland certificering te helpen verminderen vermoeidheid van de ogen. Voor eenvoudige toegang tot de Ultra-Low blauw licht-modus en de andere instellingen, kunt u gebruik maken van de software van ASUS-exclusieve DisplayWidget. Onnodig te zeggen, kunnen alle de weergave-eigenschappen ook worden aangepast met behulp van het OSD-menu en de navigatie joystick en knoppen.

Een ander kenmerk die gamers zullen waarderen is de ASUS-exclusieve GamePlus-sneltoets waarmee in-game verbeteringen om hen hun gaming-vaardigheden te helpen. Connectiviteit verstandig, de ASUS MG248QE bevat een dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2 en een HDMI 1.4-poort. Aangezien de monitor een smalle vatting ontwerp sport, kunt u kiezen voor een multi monitor setup voor een veel meer meeslepende gaming-setup.

Les commentaires sont fermés.