Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Kopen Accu Asus a550cc Lage Prijs

Deze vervangende Accu Asus A32-K72 is een uitstekend alternatief voor een Schappelijke Prijs . Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de originele accu. Dankzij de nieuwste technologie wordt de maximale capaciteit geboden en blijft de accu fit zelfs wanneer hij wordt opgeladen voordat hij geheel ontladen is. De accu is beveiligd tegen kortsluiting, overbelasting en oververhitting. Zonder problemen te gebruiken met uw huidig toestel en lader.

In een wereld waar de meeste notebooks streven om dunner en lichter, 17-inch gaming laptops opvallen als de sorest van de duimen. Dikke, zware chassis en enorme schermen bijna maken ze een parodie op draagbare computers. Het is een noodzaak, natuurlijk, maar het is ook een schande--paar gaming rigs omarmen hun grootte als een middel van staande uit. Gelukkig, Accu Asus d552vl doet, bezit het gigantische frame door het nemen van vrijheden met de standaard tropen van laptop-ontwerp. Zelfs in een oogopslag kan u vertellen het is een beetje anders: in plaats van de scharnier van het scherm plaatsen in de uiterste hoek van de machine base, de G751 draait het scherm een paar duim uit de buurt van die rand. Dit laat een opvallende, grote "brick" vooruitspringend uit achter de laptop open deksel.

Deze look is een typisch voorbeeld van Asus zwaarste speelautomaten, maar het is meer dan alleen visuele flair--het is een verrassend goed doordacht ontwerp. Niet alleen het scherm dichter verhuizen naar de gebruiker maakt de laptop lijken een beetje minder groot terwijl het wordt gebruikt, maar het geeft ook de machine een afgelegen gebied aan vent hitte uit de buurt van de gebruiker. Het is een uniek ontwerp, en het geeft de rest van de machine chassis licentie vrij subtiele door vergelijking. De richel en deksel hebben een paar geborsteld metalen accenten en de ventilatieopeningen zijn opgelaaid met rode verf die ze een soort van "jet inname" look leent, maar de rest van de machine is bedekt met een mat, bijna zachte afwerking. Het is leuk.

Er zijn genoeg op de Accu Asus a550ca : twee USB 3.0-poorten, een VGA-connector, drie audio-aansluitingen, Ethernet, HDMI en zelfs een Thunderbolt-poort kunnen worden gevonden op de rechterrand van de machine. Twee extra USB3.0 connectors zijn gerangschikt aan de linkerkant, net als van het tuig optische drive (een Blu-ray brander) en SD/MMC-kaartlezer. Hoewel "groot en zwaar" verwachting van 17-inch gaming notebooks, ik zou nalatig zijn en niet te vergeten de GT751 van de metingen, dus hier zijn ze: 16,4 x 12,5 x 1,7 inch (lengte, breedte en dikte) en een totaal gewicht van 8,5 pond. Hoewel ik kan niet de schuld van een enkele inch van dat frame voor slechte bouwkwaliteit, is het een weliswaar (en unsurprisingly) omslachtig laptop.

Van de ROG eiland-stijl toetsenbord niet lijken veel in één oogopslag, maar besteden een beetje tijd mee en vind je dat het bezaaid met subtiele tweaks speciaal ontworpen voor PC gamers. Meestal is het kleine dingen: een extra laag van rode kleurplaat draait rond de randen van de W, A, S en D toetsen, bijvoorbeeld, of de kleine, tactiele "bump" op de W toets om te helpen spelers vinden zonder naar beneden te kijken. Er zijn een paar aangepaste toetsen, hoewel--inclusief drie programmeerbare macro toetsen (met het label m1, m2 en m3) en specifieke knoppen te lanceren NVIDIA GeForce ervaring, stoom en Asus eigen "gaming center" menu (daarover later meer).

Van de Accu Asus a550cc 17.3-inch IPS beeldscherm hits de goede noten: het is groot, helder en heeft uitzonderlijk brede kijkhoeken. In één oogopslag, het is niet de meest levendige weergave die ik ooit heb gezien, maar Asus tools om tweaken die heeft opgenomen. Onttrekkend de knoop van de ROG biedt gemakkelijke toegang tot de machine "Prachtige technologie" onderdeel Beeldscherm, biedt drie standaard kleurprofielen en een schuifregelaar voor handmatige aanpassingen. Al met al, het is een solide, goed uitgebalanceerd scherm en zijn anti-schittering matte afwerking niet kwaad.

Paar speelautomaten beknibbelen op visuele getrouwheid, maar audio is een andere zaak--ik heb zo veel laptops met subpar luidsprekers die ik gewend bent het ondervonden. Toen zichtbaar bewijs van de ROG sprekers ik niet vinden kon, ik was bang audio zou de laptop doodzonde. Het is, maar het is niet zo slecht. Terwijl de machine stereoluidsprekers zijn duidelijk en luid genoeg om een kleine kamer te vullen, ze zijn ook een beetje blikkerig, en kunnen zelfs geluid gedempt als de PC's MaxxAudio equalizer programma met de verkeerde instelling is aangevinkt. Ze zijn redelijk, maar ze kunnen niet concurreren met uw gaming headset. Par voor de cursus, echt.

We hebben vastgesteld dat deAccu Asus a550jk van exterieur attributen vrij aardig zijn--, maar wat er op de binnenkant? Een ware overvloed aan silicium goodies, met inbegrip van een 2,5 Ghz Intel Core i7-4710HQ CPU, NVIDIA's nieuwe GeForce GTX 980M grafische processor, een 256GB SSD gekoppeld aan een volledige terabyte HDD opslag en 24GB DDR3 RAM. Met specificaties zoals die, is het moeilijk te verwachten allesbehalve bovenlaag prestaties, goed, ik heb het.

Accu Asus A550JK

Accu Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Asus nieuwe kit behandeld enkele van mijn zwaarste-hitting games met aplomb, klokt een solide 50 frames per seconde gemiddelde in Crysis 3 op maximale instellingen en een gezonde 41 fps in The Witcher 2 met Ubersampling ingeschakeld (die sprong tot 93 fps met de functie uitgeschakeld). Grootschalige actie oproerkraaiers zoals Ryse en schaduw van Mordor sterke bij 60 fps, gehouden hoewel de voormalige titel zo laag als 30 en 20 fps met supersampling kunt onderdompelen gekozen tot max. Battlefield 4 gemakkelijk verduisterde 100 fps, afhankelijk van de kaart, als Alien: isolatie en BioShock: oneindige. Het enige spel in mijn bibliotheek die de G751 gekreun helemaal was Metro: laatste licht Redux, en alleen wanneer ik gekozen SSAA naar 4 x. Zet deze instelling naar een meer bescheiden niveau en het spel kan overal uitvoeren vanaf 60 fps (SSAA 2 x) naar buiten 100 fps (SSAA uitgeschakeld).

http://blogscat.com/a/kopenaccu/2017/06/11/asus-a550cc-laptop-accu-beste-professioneel/

Les commentaires sont fermés.