Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Laptop Accu Lenovo IdeaPad G50-30

Deze Accu Lenovo G70-70 is de beste keuze voor uw Lenovo G70-70 laptop. De accu levert een spanning van 14.4V en heeft een maximale capaciteit van .

De configuratie van de Accu Lenovo Ideapad g50 we oog ontvingen had een evenwichtige specificatie. Het basismodel van $959 heeft een 14-inch 1080p IPS scherm, Windows 10 Home, 4GB RAM-geheugen en een 128GB SATA gebaseerde Solid-state-state-schijf (SSD). Onze $1,383 review eenheid toegevoegd aanrakingsvermogen naar het scherm, een Pro-licentie van Windows 10, verdubbeld van de RAM en een 256 GB SSD draait op de snellere PCI Express-bus opgenomen. De processor in het basismodel is een Intel Core i5-7200U "Kaby Lake" chip; de zeer mild sneller CPU Core i5-7300U in onze review eenheid ook Intel vPro telebeheer steun toegekend. De laatste CPU zou alleen zinvol als een upgrade kosten als uw laptop deel uit van een vloot die wordt beheerd door een IT-afdeling maakt, waar de vPro wordt gebruikt.

De maximale ondersteunde hoeveelheid systeemgeheugen (RAM) in de ThinkPad T470s is 20GB. Zoals het geval met de laatste generatie ThinkPad T460s was, de T470s nog steeds slechts één gebruiker toegankelijk RAM-sleuf. Er is 4GB van RAM permanent vastgesoldeerd aan het moederbord; u kunt het installeren van een 16GB DIMM in de sleuf te bereiken van het maximumbedrag van de ondersteunde. Onze ThinkPad T470s review eenheid had een 4GB-module geïnstalleerd, waardoor voor een totaal van 8GB van RAM. De RAM loopt bij DDR4 2133 snelheden. De ThinkPad T470 (niet-"s") is iets dikker en zwaarder dan de T470s, maar biedt twee gebruiker toegankelijk RAM-sleuven, voor een maximum van 32GB. De ThinkPad X1 koolstof (5e generatie/2017) heeft geen mogelijkheid om te upgraden RAM, zoals het geheugen op het moederbord zit soldeerder.

Zoals deze is geconfigureerd, is onze Accu Lenovo Ideapad g50-30 zeer geschikt voor de meeste van de taken die u wilt uitvoeren op een laptop, met inbegrip van algemene kantoorwerk, maar ook meer veeleisende taken, zoals het bewerken van foto's. Het is minder dan ideaal voor gaming, gezien het feit dat het heeft gewoon de geïntegreerde grafische Intel HD 620. U kunt de meeste kans krijgen weg met oudere 3D titels uit het eind van de jaren 2000, maar de nieuwste Call of Duty gaat waarschijnlijk om een no-go.

De Accu Lenovo Ideapad g50-75 heeft een unieke batterij-setup. Er zijn eigenlijk twee 3-cel lithium-ion batterijen binnen het chassis. De aan de voorkant gemonteerd is 23.5 watturen, terwijl degene aan de achterzijde 26 watturen is. Ze zijn niet snel swappable, maar u ze zien kunt als u het onderste paneel van het notitieblok verwijdert. (Zie eerder in de sectie bouwen kwaliteit van dit overzicht voor een foto.) Het is niet ongewoon om te zien van een notebook zonder een verwisselbare batterij, dus wij zijn niet door dit verrast. Zoals we eerder de ThinkPad T470 (niet-"s") heeft een verwisselbare achterkant batterij, als deze functie voor u belangrijk is.

We gebruiken onze benchmark Powermark op evenwichtige wijze te testen van de levensduur van de batterij. Het loopt een aantal geautomatiseerde tests, met inbegrip van surfen op het web, kantoorproductiviteit, afspelen van video en gaming werkbelasting te bieden een meer accurate beoordeling van de echte wereld van het batterijleven. We lopen de test bij ongeveer 50 procent helderheid van het scherm.

De Accu Lenovo Ideapad g50-45 liep voor 5 uur, 46 minuten in de Powermark-test. Dat klopt gewoon de 5 uren, 26 minuten resultaat kregen we van de Dell Latitude 14 7000 (7480), en is iets beter dan de 5 uur, 19 minuten die wij van de uitgaande ThinkPad T460s opgenomen. Zoals we al zeiden toen we bezien de Dell, de tijd van de ThinkPad T470s is goed, als niet goed genoeg om de krantenkoppen. Dit is een worst-case scenario nummer; Als u de helderheid van het scherm te verminderen, en aan niet-veeleisende taken, zoals bureauwerk of milde web surfen vasthouden, moet u zitten kundig voor coax uit nog eens 20 procent op de top van dit nummer. Mening dat de niet-aanraking 1080p-scherm dat is standaard op de ThinkPad T470s marginaal beter levensduur van de batterij, bieden kan als de touch-functionaliteit op het display van de 1080p in onze review eenheid hebt toegevoegd sommige stroomverbruik versus niet met touch at all.

Lenovo stuurt de Accu Lenovo Ideapad g50-70 met een 45 watt AC-adapter. Het is relatief compact, de baksteen zelf meten van 3.6 × 1.5 × 1.1 inch en weegt iets meer dan een half pond met de kabels meegeleverd. De kabel van de baksteen naar de tweeledige stekker meet 38 inches. De kabel van de baksteen naar de merkgebonden schakelaar USB-achtige is 63 inch. De lengte van de baksteen in aanmerking nemend, geeft dat je amper 9 voeten van vrijheid via een stopcontact. Dat is ongeveer de norm voor een notebook power adapter.

Accu Lenovo G70-70

Laptop Accu Lenovo : http://www.kopenaccu.com/lenovo.html

De ThinkPad T470s is een upgrade over de uitgaande ThinkPad T460s, en een stevige concurrent van de Dell Latitude 14 7000 (7480). Het combineert een gezonde mix van business-vriendelijke functies, met inbegrip van een goed scherm, eersteklas invoerapparaten, docking vermogen en systeemprestaties tot rang hoog op onze lijst van grote 14-inch zakelijke klasse laptops.

De fysieke grootte van de ThinkPad T470s is iets groter dan die van het uitgaande model, en ook groter dan de Dell Latitude 14 7000 (7480). Het is echter net zo licht, en heeft een vergelijkbare functie instellen. De levensduur van de batterij van de ThinkPad T470s is meer dan genoeg voor een volledige werkdag, iets langer dan die van de Dell.

http://kopenaccu.monoblog.ir/post-3.html

Les commentaires sont fermés.