Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Asus Accu a41-x550a Laptop

Deze A32-k53 Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 45 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

De bijgewerkte ZenBook Pro van Asus wellicht niet de toeters en bellen van high-end rivalen zoals Apple's MacBook Pro onlangs bijgewerkt, maar het zijn rivaal Apple voor professioneel-vlakke prestaties en draagbaarheid, terwijl ook komen op een veel concurrerender kan evenaren prijs.

De Asus Accu a41-x550a Laptop ontwerp is vrij onopvallend, gewoon sportief een glanzende blauwe of zwarte behuizing, voorzien van een nogal ouderwets zwarte kunststof rand lopen rond de randen van de 15.6-inch display. Het voelt vrij stevig, hoewel, en de grote schermen betekent dat er voldoende ruimte voor een ruime, comfortabele toetsenbord en trackpad.

Ondanks de grootte van het scherm is de ZenBook Pro zeer draagbaar. Het is een beetje dikker dan de 15-inch MacBook Pro (19 mm ten opzichte van 15,5 mm), maar de twee laptops zijn hetzelfde gewicht 1,8 kg, dus de ZenBook Pro een goede optie is als u behoefte aan een krachtige laptop die heeft nog licht genoeg om te nemen op de weg.

Prijzen voor de nieuwe reeks van de Accu k53sv beginnen bij £1199 (incl. BTW, of £999.17 ex. BTW) voor een model met een Core i5-processor, maar we testten een mid-range model kost £1,399 (incl. BTW, of £1,165.83 ex. BTW) met een quad-core Core i7-7700HQ processor van 2,8 GHz (3.8 GHz met Turbo Boost). Dit model bevat ook 8GB van RAM, een 512GB solid-state drive en een discrete Nvidia GeForce GTX 1050 GPU met 4GB van Videogeheugen. In de VS, de Asus website momenteel alleen maakt een lijst een enkele configuratie voor het bereik van de UX550: het is een gelijkaardige specificatie aan onze review eenheid maar met 16GB RAM, en kost $2.100.

De enige teleurstelling hier is dat de huidige modellen alleen volledige HD (920 x 1, 1, 080) weergegeven bieden. Om eerlijk te zijn, het display op onze test-eenheid was helder en kleurrijk, en zullen meer dan voldoende voor presentaties, video streaming en eenvoudige foto - of video-editing. De grafische prestaties aangeboden door de ZenBook Pro lijkt echter nogal verspilde op een louter HD-scherm, omdat het duidelijk kunnen uitvoeren professionele video- en grafische software die van een hogere resolutie display profiteren zouden.

Accu Asus a32-f82 vertelt ons dat een 4 k-model spoedig komt, hoewel geen prijzen of release datum aangekondigd zodat het wellicht de moeite waard een beetje langer wachten om te zien de volledige line-up voor het nieuwe bereik. (U ziet ZenBook Pro modellen geadverteerd online met 4k geeft, maar die zijn van vorig jaar UX501 bereik, en oudere CPU en GPU configuraties hebt.)

We kunnen niet de schuld van de ZenBook Pro's brute prestaties, hoewel. De 2,8-GHz processor produceert Geekbench 4 scores van 4,410 en 13,376 voor de prestaties van de single - en multi - multi-core respectievelijk, die zijn alleen Fractioneel achter de 2.9 GHz Core i7 processor in de duurdere mid-range MacBook Pro. Echter trekt de ZenBook je gang in grafische prestaties, raken 95,8 fps met de Cinebench R15 OpenGL test, vergeleken met 85fps voor de MacBook Pro. Het loopt cool en stil ook met twee interne ventilatoren produceren slechts een nauwelijks merkbaar hum tijdens de intensieve Cinebench proeven.

De Accu a32n1405 concurrerende prijs gaat gepaard met sommige compromissen, wel - vooral in de solid-state drive, die alleen levert relatief bescheiden schrijven en leessnelheden van 411MB/s en 523MB/s. Dat is nog steeds ongeveer drie keer sneller dan een conventionele harde schijf, maar we hebben getest verschillende laptops onlangs die zorgen voor sterkere prestaties van de SSD.

En, zoals we met de recente ZenBook Flip S zagen, Asus a42-g750 Accu heeft de neiging om een beetje uitgevoerd weg met haar vorderingen voor batterijleven. Het bedrijf citeert tot 10 uren voor video afspelen (niet-streaming), en 14 uren voor het uitvoeren van productiviteitsverhogende software zoals Microsoft Office. Maar, in onze tests van de batterij, de ZenBook Pro maar net wist te bereiken 6,5 uur wanneer videostreams via wi-fi--zelfs met de helderheid van het display afgewezen tot 50 procent en de Core i7 gebruiken voor de geïntegreerde GPU in plaats van de meer veeleisende discrete Nvidia GeForce GTX 1050. maar, om eerlijk te zijn, dat is net acceptabel voor een high-end laptop zoals dit, en u moet nog wel te knijpen een volledige dagtaak uit de ZenBook Pro als je oppast met wi-fi gebruik.

 Asus A32-k53 Accu

De nieuwe ZenBook Pro is zeker goede waarde voor uw geld, biedt professioneel-vlakke prestaties tegen een concurrerende mid-range prijs. En hoewel de laptop niet bijzonder stijlvolle, Asus heeft er goed aan gedaan squeeze geavanceerde prestaties in een slimline, 15.6-duim ontwerp dat slechts 1,8 kg weegt. ASUS, misschien ontbreekt een kans door momenteel niet voorziet in een hogere resolutie display de ZenBook Pro, aangezien er vele ontwerpers en fotografen die kunnen slagen er niet in de hoge prijzen van Apple en het overschakelen van loyaliteit als alleen deze laptop had een betere weergave.

Er is ook ruimte voor verbetering met de levensduur van de batterij, maar de ZenBook Pro moet nog steeds een beroep doen op vele zakelijke gebruikers die willen gewoon een snelle, krachtige laptop die als een vervanger voor de desktopcomputer systeem zowel op kantoor als onderweg fungeren kan.

http://startupcentral.ae/answers/accu-a32n1405-asus-kopen

https://trippyowl.com/blogs/view/1405

Les commentaires sont fermés.