Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Hoge kwaliteit Accu voor Asus Zenbook ux31a kopen

Deze Asus G750J Accu is de juiste keus voor u! De accu is voorzien van 2 jaar volledige garantie en u heeft 60 dagen het recht deze kosteloos retourneren mocht u niet tevreden zijn.

Accu voor a41-x550e heeft aangekondigd de lancering en de beschikbaarheid van zijn recentste toevoeging aan de erfenis van ZenBook serie de ZenBook UX330, een ultrabook vervaardigd met een premie volledig aluminium lichaamsontwerp om gebruikers te bieden ongeëvenaarde functionaliteit, schoonheid, stijl en prestaties.

De notebooks zijn beschikbaar in alle online winkels en channelpartners op een startprijs van Rs. 76,990 en is verkrijgbaar in twee exclusieve kleuren Rose Gold en kwarts grijs.

Met een gewicht van slechts 1.2 kg, is het ook een van de slankste en lichtste 13,3-inch

clamshell-laptops met een Intel Core ik reeksbewerker prestaties in de markt. Het heeft een prachtige, ultra-gladde volledige aluminium chassis maar weegt slechts 1.2 Kg en is ongelooflijk dun bij enkel 13.5 mm.

De Accu a41-x550 laptop beschikt over een krachtige 7thGen Intel Core i processor (i7-7500/i5-7200), 13,3-inch QHD + 3200 x 1800 scherm aangedreven door ASUS Splendid weergeven eigendomstechnologie, betrouwbare verlicht toetsenbord en Next-Gen USB 3.1 Type C connectiviteit.

Het beschikt over een ongelooflijk langdurige batterijleven voor 12 uur, dat een van de langste is voor een 13,3-inch notebooks weer en wordt geleverd met de standaard twee jaar wereldwijde garantie. Zijn QHD + 3200 x 1800 vertoning heeft één van de hoogste resoluties van elke notebook met een 13,3-inch beeldscherm, met 40 procent meer pixels dan enig ander merk in de markt.

De Accu Asus a41-x550a pakken in krachtige componenten met de laatste zevende generatie Intel Core i7-processor, snelle verbinding met 802.11ac Wi-Fi Bluetooth 4.1, tot 8 GB van high speed 1866 MHz-geheugen, een 512 GB SSD, een volgende-gen USB Type-C poort, hoge resolutie beeldscherm, snelle SSD allemaal in een compact ontwerp.

De ZenBook UX330 ook bogen van het befaamde Accu Asus Zenbook ux31a SonicMaster audiosysteem ontwikkeld om te leveren van de best mogelijke audio en overwinnen van de uitdagende beperkingen voor venstergrootte van notebook pc's. Het audiosysteem van de ZenBook UX330 was afgestemd door deskundigen van ASUS eigen "Gouden oren" audio-team, alsmede gerenommeerde audiofiele bedrijf, Harman/Kardon te zorgen voor de beste ervaring voor het afspelen van een breed scala aan inhoud, of dat nu muziek, film, opname, gaming en spraakmodus.

Accu ZenBook UX31A

kopen accu : http://www.kopenaccu.com/

Elite van de ASUS ZenBook bereik werd in 2011 ontwikkeld als het bedrijf de dunste en lichtste laptops, gemaakt met behulp van de nieuwste technologieën en het gebruik van hoogwaardige materialen als geanodiseerd aluminium legeringen. Tijdens de eerste ZenBook de oprichting wilde de ingenieurs een minimalistisch design gebaseerd op Zen principes die een gevoel van comfort en evenwicht roepen zou. In de zoektocht naar deze trok de ingenieurs inspiratie van een Zwitsers horloge en Japanse Zen-tuin.

Ze ontworpen van de ZenBook toelopende deksel en toetsenbord secties te laten uitzien als de slanke, elegante handen van een mechanisch horloge weergeeft vanuit hun zijprofielen; en de haarlijn concentrische cirkels geëtst op het oppervlak van hun deksels na te bootsen de raked grind kringen van een rustgevende Zen-tuin. De ZenBook-serie al altijd een dun en licht clamshell model met geïntegreerde graphics; en dit, de ZenBook UX330, is de laatste in deze essentiële ZenBook serie.

Les commentaires sont fermés.